februari 22, 2022

Wil jij de Nike Revolution 5 Hardloopschoenen voor dames kopen?

Wij van Nike Huarache hebben de Nike Revolution 5 Hardloopschoenen getest op verschillende criteria. Ook hebben wij enorm veel reviews van andere consumenten vergeleken. Hierdoor weet jij precies of deze Nike schoenen geschikt zijn voor jou!

In deze Nike Revolution 5 Hardloopschoenen voor dames review ontdek jij meteen of deze Nike sneakers iets voor jou zijn. Wij benoem namelijk door voor- en nadelen van deze Nike sneakers en maken duidelijk voor wie deze Nike hardloopschoenen geschikt zijn.

Totaal score

Nike Revolution 5 Hardloopschoenen dames review

Nike Revolution 5 Hardloopschoenen Dames

Score

4/5

Op zoek naar budgetvriendelijke sportschoenen? Dan zijn de Nike Revolution 5 Hardloopschoenen perfect voor jou. Deze vijfde versie van Nike Revolution is namelijk geschikt voor actieve wandelaars en beginnende hardlopers. Verder zijn deze sneakers ook perfect voor dagelijks gebruik.

80%
Comfort
65%
Design
74%
Kosten

Wat hebben wij getest?

54

Reviews vergeleken

21

Criteria getest

10

uren

getest

Bij het testen van de De Nike Revolution 5 Hardloopschoenen voor dames hebben wij verschillende criteria getest. Zo hebben wij gekeken naar criteria zoals betaalbaarheid, design, comfort, kwaliteit en nog veel meer andere criteria. 

Hieronder hebben wij kort toegelicht welke goede eigenschappen de De Nike Revolution 5 Hardloopschoenen voor dames bezitten. Ook hebben wij de voor- en nadelen van deze Nike schoenen duidelijk tegenover elkaar gezet.

Nike Revolution 5 Hardloopschoenen dames review

Strak design

De Nike Revolution 5 Hardloopschoenen beschikken over een strak design wat ze geschikt maakt voor zowel sportieve- als alledaagse activiteiten. Zo heeft de Nike Revolution 5 een sportief uiterlijk, maar kunnen zij ook prima onder een nette spijkerbroek. 

Nike Revolution 5 Hardloopschoenen dames review

Betaalbaar

In tegenstelling tot veel andere Nike sneakers zijn de Nike Revolution 5 Hardloopschoenen een stuk betaalbaarder. Zo ben je voor deze schoenen een stuk minder kwijt maar ben je wel voorzien van goede kwaliteit sneakers. De beste prijs ontdek je door hier te klikken.

Nike Revolution 5 Hardloopschoenen dames review

Geschikt voor wandelen

Uit onze test is gebleken dat de Nike Revolution 5 Hardloopschoenen perfect zijn om stukken op te wandelen. Ook voor beginnende hardlopers zijn deze sneakers prima. Ben jij echter van plan meer dan 10 kilometer te lopen of hardlopen, dan kan het verstandig zijn om een ander paar hardloopschoenen aan te schaffen.

Voordelen en nadelen Nike Revolution 5 Hardloopschoenen Dames

Wat zijn de voor- en nadelen van de Nike Revolution 5 Hardloopschoenen Dames? Om de keuze voor jou makkelijker te maken hebben wij in onze Nike Revolution 5 Hardloopschoenen Dames review de grootste voor- en nadelen opgenomen in een handig overzicht.


Door goed naar de voor- en nadelen van deze Nike sneakers te kijken weet je precies of deze geschikt zijn voor jou. Daarnaast verklein je hiermee de kans op een miskoop. Besteedt hier dus zeker even wat aandacht aan.

Voordelen:

  • Betaalbaar
  • Materiaal is van een goede kwaliteit
  • Geschikt voor lange wandelingen
  • Super strak design

Nadelen:

  • Niet geschikt voor ervaren hardlopers
  • Niet geschikt voor erg grote wandelingen
  • Minder geschikt voor off road

Nike Revolution 5 Hardloopschoenen Dames Reviews

Ik draag ze vooral in de sportschool en het voelt alsof ik over lucht loop. Ben echt heel blij met deze aankoop.. zeker een aanrader.

Heb deze Nike Revolution 5 Hardloopschoenen gekocht voor het hardlopen. Toch kwam ik er al snel achter dat deze niet van de juiste kwaliteit waren voor het hardlopen. Gebruik ze sindsdien ook alleen als vrijetijdsschoenen en ben er erg tevreden mee.

Ik was niet meteen overtuigd van de kwaliteit van deze Nike hardloopschoenen. Toch kan ik zeggen dat na het twee weken dragen van deze schoenen de kwaliteit toch echt top is. zo zien de schoenen er nog steeds goed uit en zitten zij nog erg lekker.

Conclusie

De De Nike Revolution 5 Hardloopschoenen voor dames zijn erg geschikt voor alledaagse activiteiten zoals school, werk maar ook korte wandelingen.

Wil jij echter graag schoenen welke goed zijn voor lange wandelingen, off road wandelingen of grote stukken mee te kunnen hardlopen? Dan zijn de De Nike Revolution 5 Hardloopschoenen voor dameseen stuk minder geschikt. 

De De Nike Revolution 5 Hardloopschoenen voor dames beschikken verder over een strak design en zijn erg betaalbaar. Verder zitten deze sneakers erg comfortabel en zijn zij ook van een goede kwaliteit. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de sneakers binnen een korte tijd stuk zullen gaan.

Wil jij de De Nike Revolution 5 Hardloopschoenen graag kopen? Klik dan op de onderstaande button en ontdek de beste prijs!

Misschien ook interessant?

Over de auteur

Hey, ik ben Mick, een 28 jarige SEO writer met passie voor Nike. Zo beschik ik al over een aardig gevulde kledingkast met vooral, je verwacht het al, Nike kleding. Ook ben ik trots bezitter van enkele Limited Edition Nike sneakers en ben ik altijd op jacht naar nieuwe modellen. 

Wil jij graag van alles leren of weten over Nike? Dan zit je bij ons blog aan het goede adres. Wij houden je namelijk graag op de hoogte en delen ook graag onze kennis met jou!

Over ons
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>