februari 23, 2022

Wil jij de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker kopen?

Is het verstandig om de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker aan te schaffen? Wij hebben een uitgebreid onderzoek gedaan naar de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker. Hierbij hebben wij verschillende criteria getest en ook hebben wij tientallen reviews van andere consumenten vergeleken.

Dingen die je in deze NIKE Dames Air Max 270 Sneaker review gaat ontdekken zijn bijvoorbeeld hoe comfortabel de schoenen zitten en wat de prijs-/kwaliteitverhouding is. Verder hebben wij ook de voor- en nadelen van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker benoemd.

Benieuwd naar de voor- en nadelen van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker en of je ze wel of niet zou moeten kopen? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden!

Totaal score

NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

Score

4,5/5

De NIKE Dames Air Max 270 Sneaker zijn ontzettend populair. Dit komt doordat deze oorspronkelijke hardloopschoenen beschikken over een strak design en ideaal comfort. Deze Nike sneakers zijn in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar en ook in ontzettend veel verschillende maten. 

85%
Comfort
75%
Design
68%
Kosten

Wat hebben wij getest?

75

Reviews vergeleken

23

Criteria getest

11

uren

getest

Bij het testen van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker hebben wij ons uiterste best gedaan om de belangrijkste criteria te testen. Zo hebben wij gekeken naar criteria zoals design, comfort, betaalbaarheid en de kwaliteit van de schoenen.

Door deze criteria te testen zijn wij er achter gekomen of deze Nike sneakers het geld waard zijn of niet. De belangrijkste positieve punten van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker hebben wij hieronder voor je toegelicht.

Ook hebben wij de voor- en nadelen en de verschillende kleuren van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker tegen over elkaar gezet. Hierdoor weet je precies of deze Nike sneakers geschikt zijn voor jou of niet. Bekijk deze criteria goed om een miskoop te voorkomen!

NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

Gedetailleerd

De NIKE Dames Air Max 270 Sneaker beschikt over een erg gedetailleerd design. Zo is het logo aan beide kanten van de schoen duidelijk te zien. Ook het model van de schoen is goed af te lezen. De afwerkingen zijn erg strak en lopen fijn in elkaar over. Ook de tinten van deze Nike sneakers zijn goed op elkaar afgestemd.

NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

Pasvorm

Een ander pluspunt van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker is de fijne pasvorm welke de vorm van je voet goed aanhoudt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je voet te vrij beweegt in je schoen. De veteraansluiting van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker is ook erg fijn.

NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

Kleuren

De NIKE Dames Air Max 270 Sneaker is te verkrijgen in drie verschillende kleuren. Zo is hij te verkrijgen in het bovenstaande Zwart Antraciet Wit Solar Rood model, maar daarnaast ook in de kleuren zwart/wit en black.

Beschikbaar in de kleuren

Aanbevolen
NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

Zwart Antraciet 

NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

Wit/zwart/wit


Voordelen en nadelen NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

Wat zijn de voor- en nadelen van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker? Hieronder hebben wij de grootste voor- en nadelen van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker in een overzicht opgenomen. Hierbij hebben wij gekeken naar onze eigen ervaringen en reviews van andere.


De voor- en nadelen zijn niet voor iedereen van toepassing. Iedereen heeft namelijk andere wensen en voorkeuren als het gaat om sneakers. Om die reden hebben wij de meest voorkomende voor- en nadelen opgenomen in onze NIKE Dames Air Max 270 Sneaker review.

Voordelen: NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

  • Beschikt over erg fijne details
  • Kwaliteit is goed en gaat lang mee
  • Erg comfortabele sneakers
  • In 3 kleuren verkrijgbaar

Nadelen: NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

  • Witte zool kan snel vies worden
  • Niet geschikt voor lange stukken hardlopen
  • Prijzig

NIKE Dames Air Max 270 Sneaker Reviews

Geweldige schoenen en ze zitten erg comfortabel. Enige minpunt is dat de kwaliteit van deze schoenen wel snel achteruit gaat wanneer je hem intensief gebruikt voor bijvoorbeeld hardlopen of lange stukken wandelen.

Hij past perfect en zit ook erg lekker. Mijn voeten voelen erg comfortabel en kan ze met gemak de hele dag dragen. Ook de kleur ziet er echt goed uit en lijkt sprekend op de afbeelding.

Ben er erg tevreden mee. Had wel een maatje groter nodig dan normaal maar dat was het dan ook.


Conclusie NIKE Dames Air Max 270 Sneaker

Uit onze test is gebleken dat de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker beschikken over een goede kwaliteit en een erg fijne pasvorm. Dit maakt de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker geschikt voor dagelijkse wandelingen, maar ook kun je ze dragen naar school en werk.

Voor hardlopen zijn de schoenen redelijk geschikt. Toch hebben wij een aantal reviews gelezen waarin mensen ontevreden zijn over het comfort bij het hardlopen. Het is daarom niet aan te raden om deze schoenen te dragen wanneer je veel hardloopt.

Het design van de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker ziet er erg strak uit en ook is het mogelijk om te kiezen uit drie verschillende kleuren. Dit is erg fijn en zo is er voor iedereen een geschikte kleur te verkrijgen.

De betaalbaarheid was voor ons een minpuntje. Het zijn namelijk niet de voordeligste schoenen. Toch hebben wij een aantal winkels met elkaar vergeleken om zo de goedkoopste optie te vinden.

Door op de onderstaande button te klikken ontdek je meer informatie over de NIKE Dames Air Max 270 Sneaker. Verder vind je hier direct de laagste prijs.

Andere artikelen


Over de auteur

Hey, ik ben Mick, een 28 jarige SEO writer met passie voor Nike. Zo beschik ik al over een aardig gevulde kledingkast met vooral, je verwacht het al, Nike kleding. Ook ben ik trots bezitter van enkele Limited Edition Nike sneakers en ben ik altijd op jacht naar nieuwe modellen. 

Wil jij graag van alles leren of weten over Nike? Dan zit je bij ons blog aan het goede adres. Wij houden je namelijk graag op de hoogte en delen ook graag onze kennis met jou!

Over ons
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>