Over ons

Welkom op ons Nike blog! Op ons blog vind je van alles omtrent de laatste Nike trends, nieuwste Nike releases en andere interessante informatie. Maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Ons team, bestaande uit twee vrienden met een gedeelde passie voor Nike, richt zich op het ontdekken van trends en het catchen van de nieuwste releases. Dit uitdagende avontuur delen wij daarom ook graag met jullie.

Wie zijn wij?

Over ons

Ik ben Mick, een 28 jarige SEO writer met passie voor Nike. Zo beschik ik al over een aardig gevulde kledingkast met vooral, je verwacht het al, Nike kleding. Ook ben ik trots bezitter van enkele Limited Edition Nike sneakers en ben ik altijd op jacht naar nieuwe modellen. 

Wil jij graag van alles leren of weten over Nike? Dan zit je bij ons blog aan het goede adres. Wij houden je namelijk graag op de hoogte en delen ook graag onze kennis met jou!

Bekijk onze laatste blogs!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

De nieuwste releases en het laatste nieuws direct in je inbox

Wil jij graag de nieuwste releases, het laatste Nike nieuws en nog veel meer interessante informatie ontvangen via mail? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

>